1. Intake

Tijdens het intakegesprek bespreken we nauwkeurig uw wensen en woonstijl. Aan de hand van bouwtekeningen of het bekijken van de woning of ruimtes, worden de verschillende mogelijkheden doorgesproken. Janine zal hierbij concreet aangeven wat zij voor u kan betekenen. De werkzaamheden van Janine worden samengevat in een werkovereenkomst waarna zij voor u van start zal gaan. 


2. Interieurvoorstel

Na het intakegesprek gaat Janine creatief aan de slag met een op maat gemaakt advies. Dit advies kan bestaan uit schetsontwerpen, indelingsplattegrond, moodboard, kleur en materiaalkeuze, verlichtingsadvies en styling. 


3. Uitwerken Concept

Aan de hand van het interieur voorstel ontstaat een op maat gemaakt concept. In deze fase gaat Janine samen met u het interieurconcept volledig uitwerken. Hierbij moet u denken aan bemonstering van de materialen en toepassen van de meubels, het selecteren van de juiste specialisten waaronder een meubelmaker, aannemer en gordijnenatelier. 

Met uw concept gaat zal zij jullie wensen vertalen naar de betrokken partijen en wordt er een concreet materialen- /werkplan van gemaakt. Hiermee heeft u een volledig plan inclusief begroting, waar u direct mee aan de slag kunt. 


4. Realisatie

Indien gewenst kan Janine uw interieurplan volledig uitvoeren. Zij ontzorgt u graag in dit proces door de projectleiding en coördinatie op zich te nemen.

'Janine realiseert niet het droomhuis van een architect, maar dat van de bewoners.'