Mogelijkheden

Hetportretbureau-_PB_9225 1.jpg

Bent u opzoek naar advies voor uw nieuwe interieur of heeft u begeleiding nodig bij de realisatie van uw nieuwe woonplan? Janine Dongen adviseert om de juiste keuzes te maken voor de indeling van de ruimte, de kleuren, de verlichting en meubels, passend bij uw wensen en budget.

Interieuradvies aan Huis
Op korte termijn uw interieur vernieuwen? Janine adviseert u gedurende een interieur aan huis advies. Tijdens dit bezoek van ongeveer 2,5 uur, kijkt zij ter plekke naar o.a. de indeling, kleur en verlichting, decoratie en woonaccessoires.

Met dit makkelijk te realiseren advies, heeft u snel nieuwe inspiraties en kunt u meteen zelf aan de slag!

Interieur ontwerp
Heeft u wensen op het gebied van de indeling van verschillende ruimtes bij u in huis? Janine maakt voor u een ontwerptekening met eventuele wandaanzichten of een gedetailleerde maattekening.

Compleet interieuradvies
Bij het vormen van een compleet interieuradvies zullen verschillende fases doorlopen worden. Gedurende dit proces worden eerst uw wensen en woonstijl besproken waarna er een interieurvoorstel besproken zal worden. Aan de hand van dit voorstel zal Janine samen met u een interieurconcept maken door middel van het gebruik bemonstering van materialen.

Projectbegeleiding
Bij een nieuw interieur of verbouwing van uw woning komt vaak heel wat kijken. Janine ontzorgt u graag in dit proces door de projectleiding en coördinatie op zich te nemen. Zij fungeert als aanspreekpunt voor uw aannemer of de leveranciers met betrekking tot uw nieuwe interieur.